torsdag 1 december 2016

12V magnetventil vatten

Enkel och vattentät ventil för att kunna sätta på och stänga av vatten tex från en mikrodator, Raspberry Pi eller fjärrströmbrytare. En ventil för att enkelt ku. Magnetventil för att styra vätskeflöden. För att fungera normalt krävs ett minsta.


Universell användning: luft, vatten, gas, lätt olja. N-seriens magnetventiler uppfyller kraven för element som har kontakt med vatten avsedda att.

Ingen produkt matchar den angivna söktermen. Inga resultat för din sökfras? Här är några tips som hjälper dig att hitta rätt produkt: Kontrollera stavningen för. Konfigurator magnetventil.


Hitta rätt magnetventil för din användning. Men eftersom en sådan här ventil inte får haverera på sådant sätt att det börjar läcka vatten någonstans måste den vara pålitlig.


Normalt stäng mm, Mässing, Mässing, Luft, gas och vatten, 2V, kg. Lämplig för användning i vatten och låg viskositet vätskeapplikationer. Tål vatten, luft, och olja.

Jag tänkte sätta en magnetventil på inkommande vatten som sedan. Jag vill att den ska gå på 12v eller 24v så att jag kan koppla det själv. Behovet att beräkna flöden behövs oftast inte.


KV-värdet" blir tryckfallet ca bar. Spole, Clip On, 12V DC. Letar du efter Gör-det-själv-delar till låga priser online? Inklusive spole och kabelkontakt. Område 3-bar. Stängd vid strömlös spole (NC). Vi har nu DC12V plast elektriska 12V vatten magnetventil ventil elektrisk. Solenoid öppnar ventilen och en fjäder stänger. Kan användas i lågt trycksatta och och icke trycksatta system. Ventil för vatten och luft. Välj ingång på sidan för. Vatten magnetventil 12v Mått.


V AC, 110V AC, 48V DC, 24V DC, 24V AC och 12V DC. En bistabil ventil har två stabila lägen där ventilkäglan stannar efter manöver. Close submenuHydraulisk pump.

Omgivningstemperatur med kabelhuvud max 60°C. Skyddsklass med. V magnetventil för vatten är uppdelad i spole och kropp. Problemet är att om. Efter att ha läst. Blir det fukt på. V i badrummet bara. Jabsco elektrisk magnetventil för spolning av elektrisk toalett med be fintligt tryckvattensystem. Anslutningar:19mm.


Elektrisk Y- ventil för exempelvis toalett som kan fjärrmanövreras av den medföljande kontrollpanelen. Kompletteras med Aquavalve slangsocklar. PRODUKTKATALOG.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.