fredag 9 december 2016

Bygga in ekk

Får förläggas i mark om kabeln förses med ett extra skydd mot mekanisk åverkan. EQLQ innehåller ingen PVC vilket gör att rökutveckling vid händelse av brand. UV-skyddad för utomhusbruk i Norden.


Bygga in ekk

Uppfyller brandklass B2ca-sda1. Allt till ditt byggprojekt. Handla tryggt online hos Bolist. Fri frakt till butik. Snabba leveranser. Får även installeras i mark, dock skall kabeln då förses med ett extra skydd mot. Halogenfri installationskabel för fast installation inomhus och utomhus. Vid förläggning i mark skall kabeln förses med extra skydd mot mekanisk åverkan. EQLQ Easy är en halogenfri, HFFR-isolera. K an förläggas i mark med skydd mot mekanisk åverkan.


Lämpar sig för fast förläggning inom- och utomhus, i rör, kanal, i eller under puts, samt upphängd i bärlina. Ledarisoleringen i. BilligtVVS Logotyp.


Bygga in ekk

Al-skärm ska ansluta till jordning med jordledare. UV-beständig isolering. Sen är givetvis all. För fast förläggning inomhus och utomhus, samt i mark förutsatt att skydd mot mekanisk åverkan finns.


Bygga in ekk

Mantelmaterialet är beständigt mot. Innerledarna får ej exponeras av UV. EQLQ är en halogenfri, HFFR-isolera.


Vi får ofta frågor som rör verksamhetstypen Kabelförläggning i mark och den tidigare behörigheten BB3. Här reder vi ut begreppen. Installationskabel-HF för fast förläggning, samt i rör eller kanal. Kablarna kan förläggas inom- och utomhus, dock ej i vatten.


I rör i markR örlig. Kan förläggas i mark med skydd mot mekanisk åverkan. Godkänd för driftsbyggnader inom jordbruket. Dragning av elkabel ( 240v ) i mark.


Om jag inte mins fel så är EKLK på väg bort och då är EQLQ ersättaren. EQLQ Handy, halogenfri installationskabel är avsedd för fast förläggning inne och utomhus, kabeln kan förläggas i mark om den förses med extra skydd mot. Inom- och utomhusbruk, dock ej i mark. Visa mer produktinformation.


KABEL EQLQ HALOGENFRI från Artikelnummer. Köp EQLQ (N07Z1A5EZ1-U), halogenfri hos Byggmax. Kabeln är avsedd för fast förläggning inomhus och utomhus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.