måndag 5 december 2016

Coaxial omega

Risken är ju då att man får väldigt mycket ljus på vägen. DLB-5har samma bredd som en nummerskylt och passar därför på de flesta fordon. Homogen och fin ljusbild.


Coaxial omega

En vanlig fråga hur man monterar våra LED extraljusramp paket på nummerskylt som inte är rak, utan har en vinkel i mitten på nummerskylten. Shoppa produkter inom audio, video och kamera på PricePi.


Har du inte RAK nummerskylt, så välj nummerskyltshållare med stycken fästöglor då den modellen går. Denna LED ramp har en kombinerad ljusbild med en blandning mellan fjärrljus ( avstånd) och.


Monteras med fördel över eller under bilens nummerskylt. I lager (kan restnoteras). Hålavstånd: 5mm. Finns hos Mrtuning. Personlig kundtjänst. Universalfäste nummerplåt med bar, passar för montering av led-ramper och. Pris: Lägst först, Pris: Högst först, Produktnamn: A till Z, Produktnamn: Z till A. LED - ramp sitter som en smäck på vinterbilen, men skulle aldrig spöka. XVISION GENESIS 6CURVED LED ramp extraljus. LED RAMP RAK 36" 234W med kabel och relä sats.


Värdet har inte rätt antal decimaler. Om du har försänkt nummerplåt på bilen får du mäta om "öronen".


Missuppfattningar om vilka siffror som spelar roll och inte är vanliga, och att hitta rätt LED ramp till bilen kan kännas lite snårigt. Vi hoppas att den här LED.


Extraljushållare med två fästen, som är anpassad för att sitta bakom nummerskylten. Produkten har utgått Ersättningsprodukter, tillbehör och reservdelar kan. Passar till flertalet av våra. LED -ljusramper som förstärker helljuset och själva monteringen skiljer marginellt.


En extraljusmontering kan göras på många olika sätt, här nedan ska vi ge lite. I olika storlekar och med. OE_Mounting_S … index.


Hos FM Vision hittar du belysnings tillbehören till rätt pris! Klarna Checkout! Manufactured in. Montaget utgår ifrån befintlig infästning bakom nummerplåt.


Du kan behöva skaffa distanser att lägga bakom. Hus av rostfritt stål. Har spår som gör det möjligt att passa din ramp på flera olika sätt. Fäste för 20″ LED - ramp.


Framtaget fäste för våra ljusramper Elite X Xoch X3. LED -ramper bakom bilens nummerplåt. Totalhöjd: 175mm (plus ev del av nummerplåt ).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.