fredag 17 mars 2017

2 Komponentsfärg biltema

2 Komponentsfärg biltema

Golvfärgen är en vattenburen epoxibaserad -kompontentsfärg som främst är. Måla golvet med golvfärg i den färg du önskar 2. Strö ut färgflingorna på den. Högblank -komponents PU-klarlack för trä, plywoo glasfiber och epoxi. Extremt beständig och tålig i marin miljö.


2 Komponentsfärg biltema

Skyddar mot nötning, bensin och oljor. Du använde ingen grund alls? Hur mycket gick det åt? Vet ni om det är någon större skillnad på olika tillverkares -kompfärger? Den senare kostar ca. Jag ska måla om in båt och har kollat lite på -komponets lackfärg. Slitstark, högblank lackfärg för de flesta material över vattenlinjen. Färgen jag använde i tråden var vanlig biltema komponentsfärg på sprayburk enligt bilens färgkod.


Eller har någon testat att använda deras - komponentsfärg på. Såg igår när jag var på biltema att dem har 2K båtlack i en del kulörer som är. Beror väl lite på sprutan, men runt bar om det är en bra HVLP. Hammarlack, Svart Hammerite.


Förpackning: Burk 2ml. Andre Will Do It. K views years ago. GOLVLÄGGARE TEKNIK SLIPA GOLVET. Høyblank -komponent PU-klarlakk for tre, kryssfiner, glassfiber og epoksy. Ekstremt slitesterk og motstandsdyktig i marint miljø. Beskytter mot slitasje, bensin og. De flesta färgsprutor kräver, 0, bar och från 200L-400L luftmängd. Det är en solid - komponents färg ( -komponent innebär att det är färg och härdare). Det lutar åt att köpa - komponentsfärg.


Jag har ganska långt att åka till närmsta biltema så kanske är bäst att köpa mer än burk av -komp. Måla eller skriva på vagnen användef du båtfärg från biltema eller jula. Färg håller jag med tidigare inläggen, biltema komponent för båt. Efter allt slit var det dags att måla tak och väggar.


2 Komponentsfärg biltema

Nyansen hette grå, men nu när allt. Man vill ha - komponentsfärg, den tål avfettning, kemikalier och livet i. Nästa fråga är. Målat på insidan med biltema komponentsfärg ovanpå HPL skiva ( högtyckslaminat) Fönstrena är biltema plastglas. Bilaga: bild 12.


Och förarbetet kostade inte så. Ingen kompis som har en biltema färgspruta eller liknade? För det blir hur som hälst. Köp riktig - komponents färg alltid när du ska måla bilen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.