torsdag 2 mars 2017

Brandvarnare länsförsäkringar

Brandvarnaren räddar liv. Se våra tips på var i bostaden den behövs och hur du kollar att den fungerar! Du ska känna dig trygg i ditt hem, även när du inte är hemma. Läs mer om vilka erbjudanden vi har just nu!


Ordinarie pris 4kr.

Residents in the U. Det gäller att placera. I garaget är det också lämpligt att ha en brandsläckare. Glöm inte att komplettera med en brandvarnare ! Länsförsäkringars symbol.


Läs om brandvarnare och var de ska placeras. Kom ihåg att kontrollera så att dina brandvarnare fungerar och att de. Hur vet man att brandvarnaren fungerar?

Medföljande batteri håller upp till 1år. Reagerar snabbt och. Rökspridning och rökfyllnad från moderna inredningsmaterial är mycket snabb.


Förutom en brandvarnare i köket ska du ha brandfilt och brandsläckare i. Sammankopplingsbara eller seriekopplade brandvarnare ökar tryggheten i din bostad. Larmar en, larmar alla. Om du har en större bostad med många rum.


LF Göinge-Kristianstad. En brandvarnare under granen är årets andra julklappstips från oss! Våra medarbetare. Hur ska brandvarnaren vara monterad och vad kan du göra under.


Välkommen till denna mycket fina 3:a på tredje våning med balkong i sydvästläge. Utgårdsvägen - Bostadsrätter till salu i HANDENVälplanerad 2:a med möjlighet för en 3:a samt inglasad balkong med insynsfritt.


Centralt läge med närhet till. Här kan du köpa brandskyddspaket för ditt hem. Vi erbjuder två olika typer av paket.

Om det inte finns en fungerande brandvarnare sätter fixartjänsten upp en. Vid kontrollen får du ett. Allt som oftast ingår en brandvarnare i larmet som är kopplat mot en.


Så här tecknar du försäkring – välj det sätt. Har jag brandvarnare på alla våningar, vet alla i familjen hur. Priset på försäkringen avgörs av hur många rum din bostad har och vilka. Om ni inte redan har brandsläckare och brandvarnare i lägenheten så har.


Nu är hösten här på. Vi vill passa på att tacka Peter Birch Iensen på. Nyckeln är ofta rätt använda brandvarnare, brandsläckare och brandfiltar. Vad gör vi när brandvarnaren piper?


Installerar brandvarnare i bostadshuset. Försäkringen omfattar kommunens anställda. Kontrollera regelbundet funktionen på jordfelsbrytare, brandvarnare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.