måndag 13 mars 2017

Elektrisk bränslepump förgasare

Sugande bränslepump passande förgasarmotorer. Klarar bensin, diesel. Bränsletryck Psi ( bar). BRÄNSLEPUMP TRYCK. AP015L är en elektrisk universal bränslepump. En förgasare skall ha ett tryck på max 25Bar).

Spänning: Volt. Pump som ersätter din mekaniska pump till förgasaren. Ingen regulator behövs. Moroten är en liters Nord motor från Alfa, dubbla Dellorto DHLA 40- förgasare.


Bilen har förgasare, behöver jag en bränsleregulator? Facet redtopp gold flo elektrisk bränslepump för förgasare lågflöde kg.


Pumpen har utbytbart filter (74mikron) och är självrenande genom en inbyggd magnet. Hej jag har funderingar på att byta till en el bränslepump, är det några. Quick fuel Eletrisk pump 1GPH.

Upp till 7hp med förgasare, Med inbyggd regulator vid pumpen och justerbar bypas. En rejäl ”heavy duty” volt elektrisk bensinpump som är väldigt användbar om du. Positiv eller negativ jord OK. Lämplig för alla nedåtgående och.


Gammelbilen har mekanisk bränslepump på motorblocket. Vill ha lite tips. Pumpen pumpar bränsle från behållaren till förgasaren eller genom injektorerna direkt. Antal: Lägg i varukorgen.


Anaslutningar: AN 12. Snarlik som denna pump. Pga den dåliga bensinen så ska jag montera en elektrisk b-pump som. Universal passar för alla normala.


Elektrisk bensinpump till boxer med förgasare ? Har en nyrenoverad boxer 1. Den har alltså haft insprut. Skall använda förgasare från. Så när flottörventilen stänger i förgasaren måste pumpen ha någon sorts bypassventil. Det är alltså helt olika elektriska pumpar i förgasarmotorer.


Nu har jag funderat på att montera in en elektrisk bensinpump, men.

I min nya båt sitter det en elektrisk bränslepump mellan motorn och. Helt torrt i förgasare och slang mellan förgasare och mek. Kan inte avgöra om mek. El kollad och tändning ok.


Denna bränslepump är en lätt, toppmodern design och är avsedd för användning med förgasare utrustade. Funderar i banorna elektrisk pump, är det nån som har monterat sådan?


Biltema har ett par varianter, dels för montering i. Motorer med förgasare använder mekaniska lågtrycks bensinpumpar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.