onsdag 12 juli 2017

Frystermometer med larm

Två kanalers temp. Display med temperatur och tid. Temperaturområde. Drivs med 2x AAA batterier (medföljer ej). Kompatibel med Tellstick Net, Duo och Pro.

Kylskåpstermometer. Kalibrerad enkelt temperaturinstrument med sladdansluten givare. Perfekt för att hålla kontroll på temperaturen i ett kylskåp eller i en frys. En sugkopp passande.


SMS- larm vid oönskad temperatur och strömavbrott. Termometer med SMS funktion. För fritidshuset, garaget, kontoret eller serverrummet. Plugga in enheten i.

Köp de bästa och senaste kylskåpstermometer med larm på banggood. Off Trådlös kyl och frys termometer Digital utomhus. Vi delar också uppgifter om din användning av vår webbplats med våra partner inom sociala medier, annonsering och analys. Genom att klicka och acceptera.


Skulle behöva någon form av larm. Helst något som är kopplat till wifi så jag kan få ett meddelande i telefonen men det skulle även funka med.


DIGITRON FMär en användarvänlig digital termometer med två trådlösa sensorer. Instrumentet kan justeras och kalibreras vid och 100`C. Frystermometer med. Fönstertermometer Utetermometer med fäste för montering på utsi.


Fujifilm Instax mini 1 kamera med tillbehör Instax mini - kamerabundling med allt du b. Någon som vet om detta finns att köpa. Med denna sensor kan du få meddelande om det skulle bli något fel på din kyl eller frys. Placera sonden där du vill mäta temperaturen. Het försäljningsprodukt är tillverkad med barguzinsky flytande material med god.


MAGT kyltermometer, trådlös digital audible larm kylskåp frys termometer. Avancerad prognosvisande väderstation med stor färgdisplay.

Larm för inställda gränsvärden. Visar historik för luftfuktighet- och temperatur. Radiokontrollerad klocka med datumvisning. Mätområde: 0-°C. Analog frystermometer. Gör om ditt hem till ett smart hem med Apple. Köp sensorer, fjärrkontroller, kontakter och säkerhetssystem. Frakten ingår när du handlar online. Viking FRYSTERMOMETER 5VIKING SILV. Typ Julgransfot. JHCarlsson JULGRANSFOT PLAST MED BRICKA. Håll koll på temperaturen i både kyl och frys med en termometer.


Handla Liten digital frystermometer med LCD-skärm och krok online hos oss på 24. Alltid i lager, snabb leverans och låg fraktkostnad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.