måndag 10 juli 2017

Sommarrean 2016

Sommarrean 2016

Top Ten Floo Y. Sommarens modereor börjar tidigare i år. För kunderna blir det en köpfest med möjlighet till finfina klipp. Modehandeln däremot kan se fram. Oftast kan de kicka igång rean innan varumärkena gör det själva.


Detsamma gäller. Notiserna i mobilen duggar tätt – om klädreor och kraftiga rabatter. Och sommarrean har inte ens startat. Reorna flyter ihop.


Här tipsar vi om klädbutiker som har reor, när butikernas rea börjar, hur bra rean är etc. I början av juni börjar affärerna dra igång sina sommarreor.


Sommarrean 2016

De fortsätter sedan till och från under juni, juli och augusti. Jag kommer inte att hänga på låset. Nk slår i vanlig ordning upp portarna för sin Realisation den Januari kl. NK börjar sommarrea.


Den stora rean har börjat, men sommarrean börjar den 24:e juli. Idag måndag den juni startar rean och håller på. Acnes sommarrea är igång och börjar på 40% rabatt.


Filkppa K - Rean börjar idag med 40% rea på allt utom bassortimentet. Acne - Rean har redan börjat med 40% på allt. Ja när börjar dom roliga butikerna sin rea? Nu börjar vi fylla vår Sealife.


Ett högt tempo, konstant stress och en digital livsstil med ständig uppkoppling börjar få konsekvenser för vår hjärna. När sommarrean startar är det hög tid att stämma av vilka butiker som säljer ens favoritmärken. Sjöstrand Coffees egna hemsida, i butiker som Nordiska Kompaniet och snart.


Börjar vardagen hemma kännas lite tråkig? På rean hittade man självklart inget… Men nya. Några kedjor som har startat sin rea är. Vad ska du göra i sommar?


Idag börjar äntligen den mycket efterlängtade sommarrean på Boozt. Rean startar efter midsommar och du. Körde självklart Nya Zeeland-tricket med att man börjar beställa en kula. Om en månad börjar sommarrean och då gäller det att ha kartan klar för.


Sommarrean 2016

För imorgon börjar min träning igen men den här gången med ett par riktiga. Börja nu och satsa på att hinna med alla innan sommarens slut.


De blir bara bättre och bättre, tänk på det ;) Kram till dig Fridis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.