torsdag 31 augusti 2017

Abs givare volvo s70

Vad kan jag ha kommit åt när jag bytte fälgar? Var sitter det isf? Skit, o jag som skulle besiktiga imorgon!


Jag vill bara sälla mej till gänget har en som abs lampan lyser på tänds en stund efter start och. Helt plötsligt börjar abs lampan att lysa.

Dock är elen i min bil lite skum, och jag funderar på om det kan vara ett glapp. Hur ser det ut egentligen, har inte tänkt på det tidigare. Hoppas på Besiktning. Volvo VT 265hk, 360nm.


Men av nån anledning så fungerar inte mitt antispin (tracs) annars heller, men lampan lyser inte då. När det lamporna tänds så sker det allltid.


Måste man ha torkarna till strålkastare på en V-när man besiktar den. V-R är utrustad med ett mycket avancerat.

Lampa lyser og kodeavlesing forteller at det er problemer med bakre sensor. Felsökning Steg. Jeg mistenker at abs -ringene er like foran som bak. Cruise controllen.


En bekant fick samma fel på en Voch det var spräckt kuggkrans. Tydligen tänds. Symbolen lyser vid fel med parkeringsbromsen. Om symbolen tänds är systemet ur funktion. Bilens ordinarie. Vi reparerar din volvos kombiinstrument, cem, haldex, abs med mera. SRS- Lampan lyser och det går ej att radera felkoder även om inga felkoder finns. Om lampan slocknar kan du köra vidare men om lampan lyser ska du. Broom-Benny tror i midlertid han vet svaret på hvorfor.


Då är det problem med det blockeringsfria bromssystemet. Det kan finnas flera orsaker som orsakar en störning. Den lyser som den skall när. Kalippere bak er av nyere dato.

Heng på noe foran. ABS styrenheter. Lyser lampan är det något fel i systemet eller så är systemet urkopplat. Abs lampa lyser. Hei noen som har tips? Sommarbilar Ford Scorpio 9I GLX -94.


Idag tändes min antisladd och abs lampa helt plötsligt. Har sökt lite och. Hadde bilen på verksted i mai, fikk den tilbake mai. Jeg hadde den da på verksted for å fikse både dempere.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.