tisdag 22 augusti 2017

Stumdomu duru sistemos kaina

Spintų gamybai naudoju milimetrų aliuminio sistemą. Download … Čia rasite stumdomų durų kainas. Kaina : € — 3€. All Rights Reserved. Filtruoti pagal kainą.

Powered by WordPress. Labai svarbi spintos detalė yra durys. Geriausia, kai jos yra stumdomos (galime pasiūlyti ir atveriamas, suveriamas). Mūsų paruošti vidaus įrangos moduliai.


Vietą spintai galima paskirti visur, net pačiose nepatogiausiose vietose. Svarbu žinoti, kiek asmenų spinta. Parsisiųsti GTV stumdomų durų sistemos sąrašą mm plokštei.


Jeigu turite klausimų, kreipkitės į pardavimų skyrių.

Stumdomu durų sistemos, spintų, nišų ir dušo stumdomos durys. Tai sistemos kurios nepraslysta pro akis. Stumdomos durys tarsi sklando ore… Tai ant viršutinių. Slenkančios durys, slankiojančios sistemos tai puikus sprendimas Jūsų namuose.


Sutaupykite vietos - rinkitės stumdomas duris. Didelis priedų pasirinkimas. Sistemos mechanizmas ir bėgelis yra nematomi. Sistema skirta vienguboms arba dviguboms durims iš profilio.


Rėmelis komplektuojamas su sistema. Durųsegmento svoris iki kg. Integruotas švelnaus uždarymo mechanizmas. Sunku įsivaizduoti patogią spintą be stumdomų durų.


Spintų stumdomos sistemos - labai plačiai taikomas sprendimas. STUMDOMŲ DURŲ SISTEMOS.


Ieškote išskirtinių slankiojančių langų ar durų sistemų idėjų savo namams ar komercinėms patalpoms? Užsakymai priimami visoje Lietuvoje.

Stumdomų sistemų profesionalai DOLETA pasiūlys. Kreipiančioji detalė su guoliniu ratuku, dėl to durys juda skladžiai. VESIDA stumdomos sistemos (slenkančios sistemos ) namams ir biurams. Komplektas durelėms, kompl.


Papildomas soft-close st, kompl. INDECO sistemos yra plačiai naudojamos gyvenamųjų ir komercinių patalpų įrengime: spintoms, drabužinėms, pertvaroms. Greita peržiūra.


Siūlome aukštos kokybės aliuminines stumdomų durų sistemas. Yra daugiau variantų. Dėl puikaus kainos ir kokybės santykio – vieni populiariausių. Pasirinkite tinkamą paslaugų teikėją.


Pagal paslaugų kainas, darbų pavyzdžius.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.