torsdag 14 september 2017

Abs lampa lyser ibland

Kan man göra något själv eller är det bara att åka the. Hej, Jag har en vawd 99. När jag stängde av motorn och startade igen lyste den inte men efter.


Alla moderna bilar har ett varningssystem som varnar om något är fel. Det är ett känsligt system som ibland varnar i.

Min abs - lampa lyser ibland på min 323i-96. Kan någon veta varför den gör det? Om någon givare är kass så ska ju lampan lysa hela tiden. Jag har ibland löst trilskande abs - lampa med att rensa kransen med roterande.


För slocknar abs lampan vilket den gör ibland så blir även förbrukningen normal igen. Allt är ok direkt efter att man starrtat bilen. Ibland fungerar allt i flera timmar.

När det var halt ute kunde jag lösa det genom att hitta en isfläck att bromsa på o så. Det finns ju en lampa som slitagevarnar för bromsarna. Ett ganska vanligt fel att dessa lyser vid fel tillfällen. Går ibland bort av sig självt.


Gjorde bla det på min. Motorlampan lyser ​ gult eller rött: Indikerar att något är fel i motorn. Förmodar att det är någon givare som. Lamporna tänds och släcks under körning, ibland lyser dom konstant från att jag startar till stänger av.


Felsökning Steg. Händer det att lamporna visserligen. Hade den på felsökning men dom kom inte in i bilens. Vad gör man åt detta?


Varningslamporna lyser ibland och det räcker oftast att starta om bilen men vad kan felet va? Inträffar bara ibland men har börjat komma oftare på sista tiden. I mitt fall gissar jag.


Motorvarningslampan blinkar eller flimrar ibland.

Om lampan tänds eller flimrar vid stadskörning men slocknar på motorvägen så är felet något som uppkommer. Min lyser ibland fast ja har rengort kontakter, ibland gör jag om start då slocknar den, kanske lyser gång i månaden,,,om man är orolig in för besiktn så kan. ABS -lampan lyser. När jag fick tid till att testa baksensorerna så hade lampa redan släckts.


Röda varningslampan för airbag lyser ibland på vår Ducato -08. Verkstaden tror att spakcentralen behöver bytas. Dvs den del där t ex. Fast den lyser funkar bromsarna på rätt sätt.


Nä bara liteluftidäcketlampan försvann. Dom andra lyser då och då, försvinner ibland och återkommer ibland (enligt frugan). Men jag hoppas på svar när den.


I samband med detta har den börjat rycka till under färd ibland, och ibland har den. Motorlampa plus TCS lampa lyser och vid hög motor varv vid iläggning av.


Den är dock obesiktigad för tillfället då abs -lampant tänts. Fyrhjulsdrift abs o antisladd lampa lyser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.