måndag 6 november 2017

Askdammsugare pris

MEEC MULTISERIE. Visa fler Visa färre. Askdammsugare, Föravskiljare. Men du kan begära offert så återkommer vi till dig med pris och fraktalternativ.


Askdammsugare pris

Koppla till din vanliga dammsugare och sug aska och sot. Upp till 99% avskiljning av pelletsaska och sot.


Eller köp en robotdammsugare med smarta finesser som timer- och moppfunktion så behöver du inte ens vara hemma vid städning! Alltid bra pris och kvalitet på. Kärchers nya askdammsugare har otroligt varaktig sugeffekt. På BAUHAUS finns grovdammsugare som klarar av alla de uppdrag du kan tänka dig - dammsug med lätthet upp grövre material, slipdamm och spån samt fukt!


Askdammsugare pris

Tycker du också att det är jobbigt att göra rent i grillen och eldstaden? Med en asksug går det snabbt och smidigt att tömma både. Asksug med inbyggd motor. Billiga askdammsugare online.


Välj bland olika askdammsugare med snabb leverans, fri frakt på allt och låga priser. Köp askdammsugare hos oss idag! Ergonomic System: compact, lightweight, manageable. Från Lakkapää askdammsugare för töming av bakugnar mm.


I vårt utbud bl. Hos oss hittar du ett brett utbud av produkter till högtryckstvätt. Vem av oss gillar inte.


Askdammsugare pris

Denna askdammsugare med motor gör det enklare och säkrare att ta bort askan i din eldstad. Har du frågor eller undrar du om priser ? Jämför priser på Kärcher AD 3. Hoppa till början av bildgalleriet. Praktisk asksugare med inbyggd motor och l-behållare.


Rekommenderat pris. Produktbeskrivning. HEPA- filter till askdammsugare "Cyclone", artikelnr. Briklas Verktyg och Maskiner AB. IPC Volcan askdammsugare. Sittpuffar i äkta skinn - Till nätets bästa pris ? Priser visas exkl. Vi har många handtillverkade sittpuffar i äkta skinn. Välj mellan bl a svart, vit, vintage- eller cognacfärgad. De angivna GRANIT reservdelarna är inte originaldelar. Alla priser är angivna i Kr. Fel förbehållna.


Varor tillgängliga så långt lagret räcker. Vi har allt från större kamintillbehör som fläktar, sotluckor och askdammsugare till mindre produkter som eleganta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.