onsdag 15 november 2017

Magnetiska bokstäver

Bokstäver och siffror i trä med magnetisk bak. Många barn älskar att bygga enkla ord med magnetiska bokstäver. Dessa plastbokstäver är färgglada, stora och enkla för små händer att hantera. Magnetiska bokstäver och siffror i trä från Goki.


Magnetiska bokstäver

Totalt magneter. Vad kul att just du har hittat hit till StorLitens nätbutik! Visar alla resultat. Standardsortering, Sortera efter mest sålda, Sortera efter högsta betyg.


Främjar hand-ögon-koordination. Eftersom bokstäverna och siffrorna är magnetiska, är de. Skriv små meddelanden eller träna på alfabetet. Hela alfabetet från A till Ö är med.


De magnetiska bokstäverna är ett bra undervisningsmaterial för barn och de kan enkelt fästas på magnettavlor för självinlärning. Mer information. Lek med bokstäver. Pedagogiska leksaker är leksaker där du lär dig bokstäver och hela alfabetet.


Perfekt för barn som börjar lära sig att läsa. Gjorda av plywood. Ett pedagogiskt spel och byggsats som både lär ut bokstäver och ABC på ett enkelt, lekfullt och kreativt sätt och låter barnen använda sin fantasi. Tillverkare: Bilmagnet.


Magnetiska bokstäver

Ett både vackert och välgjort spel för de minsta med utsökt välgjorda olikfärgade träbitar, vilka med hjälp av magneter kan sättas ihop till olika bokstäver. Hos oss hittar du en massa roliga pedagogiska bokstäver i hållbart trä. KoKoBello Barnbutik. Den Ekologiska och Giftfria webbshoppen för dig och ditt barn.


Magneter med siffror och figurer i en fin trälåda av varumärket Goki. Set med stycken. Alla delar är magnetiska. Fina pastellfärger. Här ingår bokstäver. Spelet innehåller en magnetisk byggsats i trä där barnen genom att välja delar från byggsatsen kan bygga alla bokstäver, inklusive W, Å, Ä och Ö, dessutom kan. Butik Janod Splash magnetiska bokstäver. En av många artiklar som finns tillgängliga från vår Läsleksaker avdelning här på Fruugo!


Magnetiska bokstäver

Ska du köpa magneter och andra leksaker så besök vår webbutik. Välkommen till serpentin. Både stora och små bokstäver som för den som vill börja sätta. Det finns inga recensioner ännu Bli den första att recensera!


Lämna en åsikt. Skriv ditt namn på kylskåpet eller fäst dem med kludd på dörren till barnrummet. Alfabetet i endast små bokstäver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.