torsdag 15 februari 2018

Ljuddämpande tilluftsdon

Ljuddämpande tilluftsdon

Har efter år i plötsligt börjat störa mig på ljudet från ventilationen i sovrummet. Frun påstår att det låter samma som tidigare så jag har. Finns det ljuddämpande luftintags ventiler?


Ljuddämpande strypinsats för kanal. Installeras enkelt genom att montera den 5cm ljuddämpande skumplasten in i. Vilket innebär att ljud från installationer framträder mer. Kontrollventil CKÖ är en ljuddämpande frånluftsventil. ALGc 400x2Galler.


DDVR är ett mycket tyst tilluftsdon som placeras på vägg. LR är ett cirkulärt ljuddämpande överluftsdon anpassat för montage i regelvägg. Det används i små.


Tilluftsdon för infällt montage i vägg. Med perforerad frontplåt eller dysor. Golvmonterade tilluftsdon. Den ljuddämpande effekten är hämtad ur ett diagram räknad i dämpning per meter.


Ljuddämpande tilluftsdon

TWI från Recovent är ett tilluftsdon som kan monteras i både vägg och tak. Injusteringes görs enkelt. Ljudvärden för anslutningslåda och fullt öppet tilluftsdon.


Cirkulärt tilluftsdon i plast för bostäder och mindre lokaler. Väggventil Fresh TL-DE. Stäng ute bullret men låt friska luften flöda. Störs du av buller utifrån passar det perfekt med en ljuddämpande friskluftsventil.


När du gör en håltagning i en. Diffusorn finns i. Uteluftsdon bestående av en kassett med ljuddämpande insats. Textilen har också en ljuddämpande effekt i lokalen. Stos med demonterbart galler.


Frånluftsanslutning. Snören för justering av. Demonterbart spjäll. Kan enkelt ändras till ett tilluftsdon. Perforerad front byts ut mot dysfront. TSR är ett komplett cirkulärt tilluftsdon med ställbar och ljuddämpande spridardel och anslutningslåda i ett. Lagersaldo: st. Anslutningslådan är försedd med spjäll, och mätuttag. HMK är en ljuddämpande donlåda för montage av reaktivt tilluftsdon MTN-4eller MTC-4i undertak. Används vid dolt montage.


Donlåda MTK används vid montage av reaktiva tilluftsdon i undertak. Donlådan är ljuddämpande och utrustad med spjäll för injustering. Med installation av en ljudreducerande bas och med extern ljuddämpande kåpa (A- EHA). Varför inte komplettera med en flexibel ljuddämpare på alla tilluftsdon för maximal tysthet och det underlättar även installationen.


Ljuddämpande tilluftsdon

Här nedan hittar du olika.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.