fredag 9 februari 2018

Nivågivare brunn

Våra hydrostatiska nivågivare är lämpliga för nivåmätning i de flesta vätskor och trögflytande media. Exempel på mätmedia är vatten, avloppsvatten, slam, syra. SQUEALER nivågivare 100m kabel.


Nivågivare brunn

Från våra leverantörer KSR Kuebler, WIKA och Valco erbjuder vi topp- och bottenmonterade nivågivare med kontinuerlig utsignal för övervakning av vätskor. Det behöver inte vara exakt på något vis. Trådlöst nivålarm till vattenbrunn.


Nivågivare för tankar, cisterner och brunnar. Med mätområden från 0. MVP till 6MVP täcker denna nivågivaren in de flesta applikationerna där kontinuerlig.


En keramisk, kapacitiv nivågivare med hög mätnoggrannhet och stabilitet. En smal givare som används där det är ont om utrymme t. Ultraljudsmätare för nivåmätning, meters mätområde och både 4-mA samt RS4modbus utgångar. PT-TRAD är en trådlös Nivåvakt som består av två delar: A. En ytenhet som installeras i pumpbrunnen.


Nivågivare brunn

Till denna är kopplad en nivågivare nere i tanken. Anslutning mot befintlig ledning eller brunn (P). Nivåvippa med brytande eller slutande funktion Nivåvippa för nivåreglering, såväl i- som urpumpning.


Nivågivare brunn

Består av en växlande kontakt som påverkas av en. Märkning av skylt för brunn. Distansskyltar för brunn, avstängningsanordning på tomtmark ska. Kontinuerligt begränsande nivågivare.


Slå ut det fuktiga bruket på golvet. Fyll på mer bruk om det behövs. Dra av med rätskiva. Pump med extern nivågivare i form av vippa är mindre lämplig) och pumpar.


Dränkbar nivågivare för nivåmätning i borrhål, tankar, brunnar, dammar, floder eller sjöar. Mätnoggrannhet kl. BFSL) Utsignal 4-mA.


Avloppspumpstationer avloppsvattnet samlas upp i underjordiska sumpar eller gropar, även kända som våta brunnar eller lyftstatio- ner, och pumpas. Underlättar uppfästning och skarvning av givare i brunn.


En logger kan vara flexibel och passa både för nivågivare, nivåmätare och ev flödesmätare. Dämningsgivare av termistortyp. Brunn samt anslutningsstosar i PEHD. Teleskopiskt stigarrör i polypropylen.


Lock till Votec brunn. Kapacitet på slamavskiljare. Lämplig för fett ( organiskt). Tryckgivare dränkbar nivågivare för brunnar, dammar och sjöar. Vattennivågivare GBS01.


Fosforfilter finns ofta i en separat brunn, men kan också vara inbyggt i ett. Funktionsbeskrivning - Drift. Rengör filter, silar och nivågivare. Skura rent konstruktion och återfyll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.