torsdag 15 februari 2018

Sälja solel

När solcellerna producerar mer el än vad som för tillfället. Tänk på att när du säljer solel så är företaget på sätt och vis din kund. Lönsamt att sälja solel. Så här funkar det att sälja solel.


Den el du inte använder levereras.

Försäljningen av el måste ske genom ett elhandelsbolag. Anledningen är att detta bolag enligt lag ska svara för. Vill du sälja solel ? Producerar dina solceller mer el än du använder?


Här ser du hur mycket du får för din el av oss på Kraftringen. Här går vi igenom alla regler, priser och information om att sälja egenproducerad överskottsel.


Var får man bäst ersättning för att sälja solel?

Kan man sälja solel ? I stort sett alla småhusägare med solceller kommer då och då att producera mer el än vad man använder i hushållet, t. Fler och fler privatpersoner väljer idag att installera solceller. Idag kan man se solpaneler på tak över hela landet. Det är enkelt att förstå varför. Hos oss på Falkenberg Energi erbjuder vi dig som kund möjligheten att sälja din solel.


Välkommen in till oss så hjälper vi dig att komma igång! Behöver du sälja el? Du som producerar egen solkraft kan teckna ett avtal för att sälja överskottet av den el du producerar. Du får då betalt för den el som du.


Artikelöversikt. När du producerar solel är produktionen sällan exakt samma som din konsumtion.


För dig som producerar solel har vi flera erbjudanden när du säljer din överskottsel, vilket pris som gäller för dig beror på om du. Funderar du på att sälja egenproducerad el?


Allt fler gör det och fler elbolag vill köpa din el.

Läs här om hur det går till. Här hittar du information om hur det går till. Det går att sälja solel till sina hyresgäster utan betala energiskatt så länge som elen inte går ut på det allmänna elnätet. Har dock krav på sig att ta ut moms på.


Du som har egna solceller kan sälja överskottet av din egenproducerade el till oss. Vi vill köpa din solel. Solens strålar ger dig energi! Genom att bli din egen elproducent kan du minska dina elkostnader och samtidigt bidra till.


Bli mikroproducent och gör din egen solenergi! Med solceller tar du nästa steg mot ett smartare hem för både plånboken och klimatet. Du kan få elcertifikat som du kan sälja. Elen du producerar.


När du själv inte använder all den el du producerar kan du sälja den till oss. Hur går det till att sälja solel ? Den egenproducerade elen från solcellsanläggningen som inte används direkt i fastigheten matas ut på elnätet.


Elnätsföretaget. För att du sedan ska kunna sälja din överskottsel direkt till oss så behöver du teckna ett s. Hur mycket solel du kan producera och sälja beror förstås på takets läge, antal paneler och förbrukningsmönster.


Vanligt är att en solproducent inte använder all.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.