tisdag 14 augusti 2018

Micro usb kabel samsung

Samsung Micro - USB kabels. Nieuwe oplaadkabel nodig? Misschien vind je het dan handig om een wat langere kabel van meter te kiezen. Of kies een kabel.


Is het een micro USB of mini USB connector die je moet hebben, een USB USB kabel of een USB printerkabel ? Vandaag besteld = morgen in huis! Dit zijn populaire modellen met een vergelijkbare prijs en specificaties. Belkin Micro Carcharger USB 2. De kabel heeft een lengte van meter en is aan te sluiten op toestellen met USB-C of Micro - USB aansluiting.


Micro usb kabel samsung

Bovendien kan hij gebruikt voor laden en. Maak eerst een keuze. Op werkdagen vV oor 22u bestel morgen in huis. Dit kan het apparaat en de kabel beschadigen.


Deze Micro USB aansluiting zit o. Bestel de USB 2. Dan is deze circa meter lange Micro - USB laadkabel de kabel voor u! Hierdoor kan de lader zeer breed ingezet worden. USB adapterkabel A vrouwelijk- USB micro B 2m. Verzeker je van. Naast de adapter krijg je ook een.


Geschikt voor toestellen die voorzien zijn van een Micro USB poort. En of je daar nou een micro - usb kabel of een usb-c kabel bij wilt, jij bepaalt! Met deze data- en. Wij kunnen namelijk ook niet weten welk model jij hebt.


We hebben de officiele. Je sluit de lader aan op het. Vóór 23:bestel vandaag verzonden. Snelle levering binnen Nederland en België! Voor tablets met een Micro - USB aansluiting. Om uw tablet op te laden of te. Micro - usb meter extra lange kabel oplader wit voor o. Bij Handyman vind je USB kabels met verschillende aansluitingen in het assortiment, zoals gewone, mini en micro USB stekkers, speciale Apple dock stekkers en. Voeg toe aan je. Gister kocht ik er een bij Action voor 29.


Micro usb kabel samsung

Dezelfde kabel is beschikbaar via AliExpress voor nog geen cent! Waarom zou jij een Micro - USB. De producten worden geleverd zonder winkelverpakking. Je krijgt dus alleen wat je bestelt.


Micro usb kabel samsung

Oplaadkabel met een magnetisch opzet stukje en LED lampje. U kunt kiezen of dit een aansluiting USB-C wordt, of Micro USB aansluiting.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.