onsdag 15 augusti 2018

Nedräkning timmar

Räkna ner till valfritt datum, spara händelsen, eller skapa en specialgjord nedräknare till din hemsida. En populär funktion som skapar en liten nedräkningsklocka överst på sidan. Ställ in timme, minut och sekund för nedräkningstimern online och starta den.


Alternativt kan du ställa in datum och tid för att räkna dagar, timmar, minuter och. Skapa nedräkning online till valfritt datum och tid och dela eller infoga widgeten på din hemsida.

Timer online för att skapa en timme, minut- och sekundbaserad nedräkning. Och för digitala timers väljer du timmar, minuter och sekunder och trycker. Välj sedan år, måna dag, timme, minut och sekund för att ställa in en nedräkning. Slutligen, kopiera inbäddningskoden och implementera den på din hemsida.


Vad är en nedräkning? Skynda dig, rean slutar om minuter”. Missa aldrig mer en födelsedag, jubileum, bröllop eller. Val av enheter för varje individuell nedräkning.

Importera från kalendrar. Denna modell räknar ner upp till timmar. Det är mitt i natten här i Khao Lak men eftersom vi är sex timmar före er så känns det bara som kväll för mig.


Jag har somnat alldeles för sent på nätterna men å. Nu är det bara dagar, timmar, minuter och sekunder kvar till julafton! Ver más de Julafton.


Bara dagar, timmar, minuter och sekunder kvar till julafton nu! See more of Julafton. Medlemskap krävs inte.


Vi bjuder på över 1timmar direktsänd sport varje vecka i programmet Sportextra och i våra webbsändningar. December månad är här och nedräkningen till julafton är igång på allvar. Hur många dagar är det kvar till julafton?


Här får du svaret! Nedräkning till nyår. Det kommer att visas år, månader, veckor, dagar, arbetsdagar, timmar, minuter och till och med sekunder!


Vi använder alla nedräkningar som börjar i månader, dagar, timmar, minuter och sekunder. Pensionering är också en av dem som alla börjar räkna med när de.

Period omvandlad till olika enheter. Akustiskt alarm, när tiden är uppnådd. Och sök i iStocks bildbank efter ännu. Enkel programmering, det finns en knapp för varje valbar tid.


Tidigare: Två dagar nedräkning. Tryck på View och ändra nedräkningstiden. Ange värdena för timme och minut med Start Stop och. Snart är midsommar och sen är det juli.


Smart timer som både kan sätta igång och stänga av apparater efter en viss tid (min,eller h). Det var ju NYSS 19:e december. Timerfunktionen kan utföra nedräkning mellan.


Klockan ger signal när timern nått noll. Du kan även aktivera Auto-repeat- funktion.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.