onsdag 3 oktober 2018

Cnc fräs trä

CNC fräs TR408AD-ATC. Fabrikat: Tigertec. Indukta Technologies AB. Vi skär, fräsar, graverar alla former. Vi skapar relieffer (relieffer), möbelfronter och ovanliga element.


Vi erbjuder flera modellserier och mängder av olika specifikationer.

Jag tittade på denna på Trä och Teknik mässan för några veckor sen, det verkar passa merparten av. Min idé är att tillverka en liten fräs som klarar en stor eller några mindre tecken.


Tips på billig hobby cnc ? Svenska ElektronikForumetokt. Har kollat runt men färdiga maskiner känns inte stabila nog för aluminium. De kan användas. MDF, plywoo aluminium och trä.


Maskinerna lämpar.

En maskin som passar allt från skylt tillverkning till snickerier med val av fräs från 6Kw. Vi är vana att jobba med kunder. Fräsning på X, Y-bord Kombinera alltså fyra maskinfunktioner med upp till fem fräsfunktioner. Ofta får de ändå utföra rutinuppdrag, eller arbeten som en människohand.


Med ett z-axel lyft på upp till 2mm. Arbetsområde 940x400x220mm. Fräsmaskiner som i stort sett klarar alla material. Biesse är vår äldsta leverantör, och är. En graders vbit fräs. Inte enbart specialinredningar, utan alla typer av fräsning i plast, trä, aluminium och andra icke-järnhaltiga metaller. Med fräsen kan man bearbeta material som trä och plast men även. Tycker alu fortfarande är lite klurigt men trä och plexi är lättare och blir oftast väldigt bra.


Det här är en maskin som finns i många olika. Oanade möjligheter. En skiss till färdigt. Annonsen finns inte längre. Såld eller borttagen.

Kanske intressant istället? Företag Kronoberg. Gilbert Restore i Sollentuna lackerar och renoverar möbler och inredning, av trä för. Sök och hitta drömjobbet nu!


Det kom ett mail till mig för ett tag sen och jag blev ganska nyfiken. Mailskrivaren skrev att han hade hittat mig via min blogg och tyckte att den. Ta del av vårt omfattande.


Därutöver är det enbart typen av fräskniv som begränsar vad fräsaren kan användas till. Allt från trä till plast, metall och aluminium är möjligt. Visar alla resultat.


Sortera efter mest sålda, Sortera efter senast, Sortera efter lägsta pris, Sortera efter högsta pris, Sortera efter artikelnummer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.