onsdag 3 oktober 2018

Co mätare biltema

De mäter CO, CO HC, oftast även Ooch beräknar lambdavärdet utifrån förhållandet mellan dessa mätvärden. Fick en 2:a på avgasreningen på grund av förhöga värden på CO halt och. Har hittat Gunson på ebay men den mäter bara co och verkar mest vara billigt krafs a biltema. Tipps på billigare eller begagnade tas emot, gärna en 4. Fritt justerbata larmgränser med ljudlarm.


Har beställt en ny tändspole och ska prova med en ny biltema universalkat, kan. Köp Mätinstrument online på kjell. CO -halten är något för hög. Har haft bilar som det suttit lambdasond från biltema på och man tycker.


Co mätare biltema

Digitala mätare. Voltmätaren är avsedd för inbyggnad. Inbyggnadsdiameter: Ø mm. V (digital), ~ 1V.


Har testat med en kalibrerad och godkänd personburen co mätare i avgasröret på en L90f och den producerade i snitt 18ppm och enligt. Fick nerslag på besiktningen gällande Co HC lambda.


Fast du kanske kan mäta detta själv? Här, billigt, billigt! Min gamla multimeter saknar kapacitans- mätare så det kanske är dax att hugga en sån här.


Innehåller handdriven pump med mätare, slang samt ett antal adaptrar som passar kylarlocksöppningen på de flesta europeiska och japanska fordon. För att ge en enklare bild av våra mål har vi skapat ECO- mätare för vart och ett av våra fokusområden. Har oxå mätare från biltema och den stämmer enligt MAP värdet. Vissa kommuner lånar ut mätare av proffsklass.


Ja har en från Kjell o Co. Kollar man på biltema så har dom ju ett gäng brännslepumpar för montering. Vilken tank mätare andvänder ni till saab pumpen med tank armatur?


Biltema -tåget – mindre CO 2-utsläpp. Själv har jag den billigaste multimetern från biltema. Företaget bakom CEM heter Shenzhen Everbest Machinery Industry Co Lt vilket är väldigt.


Det är ingen high end mätare men den gör jobbet ut till 300m, och även. Analog mätare som visar spänningen (V) med lysande vita siffror på mörk bakgrund. Jo co sjunker det har jag själv mätt med min egen mätare men de mäter. CO eller argon- co blandning) som skyddsgas.


MIG- svetsning i rostfritt stål och. Det finns färdiga mätare att köpa (i mitt fall till type D) tex. Oljesystem med oljepump, slangvinda, mätare.


Någon som vet om givarna från xtune fungerar ihop med Kjell o co. Köpte själv en dylik mätare i somras och hade samma problem som du. Om CO skriver något annat, så beror det på okunskap.


Co mätare biltema

Elektromagnetiska fält (EMF). USA Original - års garanti. Så här beskriver Lars Jonsson bygget av sin snygga matare som rymmer 5. Analoga mätare, mm Måler for innbygging med.


Co mätare biltema

Om det är dom jag tror det är (highsider colorado ) så lyfter jag ett varningens. Ett kit från USA med kablage mätare och givare i ett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.