fredag 7 juni 2019

Portabel ekolodsgivare

Portabel ekolodsgivare

Hejsan går rakt på sak Har ett portabelt eagle cuda 3ekolod som nyss införskaffades, givaren fästs med en stor sugpropp på akterspegeln. Perfekt lösning för en portabel ekolodsgivare. Sugkoppsfäste för ekolodsgivare gör din ekolodsgivare portabel.


Det fi nns två typer, en med ett Minn. Rekommenderade sätt att montera din ekolodsgivare. Nedan finns några exempel, beskrivningar, och tips för de. Vi säljer ekolodspaket där givarhållare.


Portabel ekolodsgivare

Fix och trix med Fredrik. LFM - Lets Fish Movies. Portabel batterilåda till ekolodet och belysning. Placering av portabel givare till ekolod. Ekolodsgivare linder arkip av MrJazze. Har bara elmotorn och tar av den efter varje tur. Jag kan inte lämna givaren fastmonterad på båten varför en portabel lösning är en nödvändighet. Ni som har portabel ekolodsgivare, hur långt ner i vattnet ska den ligga när man har den på sidan av båten?


Spelar det någon roll på vilken sida den ska vara på. Beställningsvara. Stöd för ekolo Ja. Skärmstorlek, tum. Typ av display, Gråskala. Jag har ett Lowrance Elite-ekolod och har haft en sorts portabel pinne med en tving som dock inte sitter så bra när man kör lite fortare och. Till givaren använder jag en färdigköpt portabel givarhållare, så inget. Tyvärr råkade grabben sparka sönder örat på min ekolodsgivare. Hållare som passar till ekolodsgivare. Humminbird HELIX.


Bra för dig som vill flytta mellan olika båtar. Passar perfekt till vertikalfisket där man vill ha givaren på sidan ovan jiggen. Adapterkabel till ekolodsgivare. Mer infoLägg i varukorgen.


Portabel ekolodsgivare

Går att använda till alla aktergivare för aktermontage. Denna modell me RAM. För att göra det bekvämt ombord finns det som tillval kokplatta, portabel kylbox, färskvatten, och kemtoa för den som så önskar. Standardutrustning.


Nya Motorguiden har inbyggd givare för ekolod så jag köpte ett begagnat Elite och slängde ihop en liten portabel ekolodslåda som funkar utmärkt. Ett portabelt givarfäste som är praktiskt när du vill göra ditt ekolod portabelt och behöver en snabb enkel montering utan sugkopp.


Smart fäste för att montera DSI ekolodsgivare på trollingmotorn. Fästet är även mycket. Montera ekolod lowrance Montering ekolodsgivare lowrance.


Ram portabelt fäste ekolodsgivare Köp dina RAM Mounts superbilligt online.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.