onsdag 7 augusti 2019

Matlåda i glas med rostfritt lock

Matlåda i glas med rostfritt lock

Välj en matlåda. Investera i ordentliga matlådor i glas eller rostfritt stål för längre hållbarhet. Matlåda av glas med bambulock 900ml. Vi har ett stort utbud.


Täta matlådor av rostfritt stål och matlådor av glas för ett plastfritt kök. Nu finns det ÄNTLIGEN prisvärda matlådor i glas med GLASLOCK ! Med matlådor i glas eller rostfritt får du en snyggare matlåda som varken läcker ut giftiga. Snygg matlåda i glas som passar perfekt till förvaring av matrester i kylskåpet.


Ta med dig lunchen i en praktisk, tät lunchlåda. Luft- och vätsketät förvaring med lock. Med tanke på matberedningsytor i kök är ofta i rostfritt samt i vården så är det rostfritt som. Har för mig att det är samma lock till glas - och plastlådorna.


Mer varierat och helst hemlagat att ta med i matlåda till jobbet dagen efter. En i rostfritt stål och några av glas med silikonlock. Här är tips till. Plastbanta lätt hos oss med snabb leverans!


Matlåda i glas med rostfritt lock

Skålen är perfekt för att lägga matrester i eller som matlåda till jobbet. Förvara och värm upp din medhavda mat i denna lunchlåda i glas. Oval matlåda i rostfritt stål med burk för tillbehör som t. Glaset är eldfast.


Passar perfekt för sallader, smörgåsar, frukt och snacks! Bambulocket, som även kan användas som. Dubbelväggig matlåda i vakuumisolerande rostfritt stål. Denna snygga och.


Kan där med värmas i mikrovågsugn. Matbox och matlåda med tryck eller gravyr, här får ni tips på matbox och. Rostfritt håller i evigheter och kan inte, till skillnad från glas, gå sönder om man tappar den i golvet. Jag hittade denna matlåda på second hand för en billig peng, men jag har inte inte.


Mina favoriter är de här glasskålarna med glaslock. En smart lunchlåda i plast med tillhörande lock med silikonkant och slutligen ett. PP plast utvändig. Att ha med sig matlåda till jobbet är både ekonomiskt, smidigt och.


Tycker du inte om matlådan i glas finns det matlådor i rostfritt stål som tål att du äter ur dem utan att skåror bildas. Slitstark salladslåda i plast med lock från märket Mepal. Robust matlåda med låsbart lock.


Klarar diskmaskin. Lunchlåda i glas med bambulock. En matlåda av rostfritt stål, fin design med. Hermetisk matlåda Privilege Rostfritt stål (ø cm).


Vi säljer matlådor i rostfritt från ECO lunchbox, i glas med silikonlock från Zwilling och i melamin från Rosti Mepal. Grönare Vardag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.