torsdag 12 september 2019

Matlådor med fack

Matlådor - Välj kategori. De är indelade i tre fack : ett stort för exempelvis hälsosam och näringsrik pasta. Praktisk matlåda med stycken fack för att hålla isär din mat. Vem har inte ätit potatis som legat i såsen och blivit mosig och tråkig?


Matlådor med fack

Här har du lösningen till. Utöver att bevara smaken så håller våra matlådor allt prydligt och lätt att hitta. Transparenta material gör att du direkt. GARNITYREN Skål med lock.


Matlådor med fack

Eller ett rum för frukt och en till grön. En matlåda med för nötter, russin eller grön och dopp? Skriv en recension. Separata fack för t. Tål mikro, kyl och.


Locket har en smart design som gör den enkel att öppna och. Boxen är svart och det. Köp giftfria och plastfria matlådor hos Lapland Eco Store. Välj bland matlådor i rostfritt stål och glas.


Förvara ditt barns mat både snyggt och praktiskt med härliga matlådor och matburkar från. Våra matlådor i plast finns i mängder av olika utföranden, både när det kommer till storlek, färg, fack, och material.


Dessa matformar i. Spara som favorit. Perfekt för varm mat – ett lock passar alla. Lufttätt PP-låda med fack (2ml, 2ml och 4ml). Denna ruta innehåller en.


I vår populära serie Everyday hittar du vår matlåda med avdelare. En perfekt lunchlåda med praktiska fack som är lätt att äta ur. Tätslutande lock i transparent. Den ultimata matlådan när du vill ha maten delad i två, t. Food à porter är uppdelad i tre fack med två, där du kan separera din mat beroende på ditt val av lunch.


Njut av din lunch var du än är, på jobbet eller utomhus. Köp nu för leverans så snart. Du får även med. Fyra matlådor i glas för frys, kyl, ugn och mikro.


Avdelare till två separata fack på insid. Om du vill erbjuda något original till ditt hem kan du göra det med Lunchbox med plats för bes. MASTERSEAL TO GO är en matlåda som håller din mat fräsch längre tack vare smart tätning. Den är dessutom 1% läckagesäker, hygienisk och säker.


Matlådor med fack

Lunchlåda med löstagbart kylfack i locket. Väldigt användbar vid resor då du önska. Levereras inom 2-arbetsdagar - Frakt alltid 9kr. Visa alla produkter från märket.


Matförvaring och matlådor. SteelLunchTray Rostfri Tallrik, fack. Vi har billig matbox och matlåda i glas, metall, plast och plåt, smart matlåda med kylande lock och matlåda med fack.


Gjord i 50% Bambu fiber och 50% PP. Tillverkad av PP (polypropen) och besticke. Hos Fyndutbudet. Vi säljer också andra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.