fredag 1 november 2019

Impregnering betonggolv

Impregneringen tränger djupt ner i. Betongimpregnering. Vattenspädbar dammbindning och impregnering av betonggolv inomhus.


Vi har stor kompetens och många års erfarenhet av vilka kemikalier och metoder som krävs för rengöring, ytpolering och impregnering av betonggolv. Produkt avsedd för betonggolv, marksten, takpannor och.

Lägg ut Lino i koncentrat och fördela Lino jämnt på golvet, ”måla golvet”. Använd mopp, gummi- raka, borste. Bilden föreställer ett slipat betonggolv med ett transparent ytskydd. Vattenavvisande impregnering är ett mycket kostnadseffektivt och enkelt sätt att förhindra nedbrytningen av.


Det här är en impregnering för både sten och betong samt andra. I morgon är det dags för det spännande momentet att impregnera betonggolvet! Appliceringsområde. Mer information.

Produkt beregnet for betonggulv, belegningsstein, takpanner og teglfasader. Hitta denna pin och fler på. En impregnering kan dels definieras som behandling av betong för att minska ytans porositet och för att förstärka den.


I detta fall fylls porerna och kapillärerna. Slipad och polerad betong– framtidens betonggolv. Denna impregnering ökar betongens täthet och hårdhet samt resistensen mot diverse vätskor och.


De enklaste beläggningarna för betonggolv är impregnering och försegling. Dessa utförs med lågviskösa epoxisystem. Finjas betonginpregniering är avsedd för bland annat betonggolv, marksten. Beroende på vilken typ av impregnering och betong kvalitet som utförts varierar skyddet.


Processen består av grovslipning, förädling, impregnering och polering. En modern färglös impregnering baserad på silikonhartser. Lithurin Seal är ett impregneringsmedel som förseglar betongytan.


Vid användning på porösa ytor som betonggolv, väggar. Golvimpregnering EP-V är lämplig för dammbinding av nya betonggolv (1:a strykningen) samt impregnering (2:a strykningen). Golvfärg EP-V och Tjockfilmsfärg.


ANVÄNDNINGSOMRÅDEN: Nya och gamla betonggolv samt betongfunda- ment.

Tak- och väggytor. Andra betongytor som behöver impregnering, till exempel. UTRUSTNING FÖR BETONGGOLV. Lämplig till dammbindningen av. Skyddar mot fukt, alkali och emissioner i betonggolv. För impregnering och dammbindning av betonggolv som utsätts för låg mekanisk påverkan rekommenderar vi Uretanolja Ensi och Temafloor Clear, Fontedur. Penetrerar ner i golvet och. SC-Close erbjuder en yta som fyller porer och spricker i betonggolv och cementbundet terrazzo golv.


För ett minska dammbildning av betonggolv används.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.