onsdag 13 november 2019

Stumdomos spintos durys kaina

Stumdomųjų durų sistemos. Kokybiška stumdomų durų sistema. Didelis aliuminio profiliu pasirinkimas. Ilgas tarnavimo laikas ir žema kaina. Berėmė stumdomų.

Vokiška kokybė, modernus stilius, gausi medžiagų, dengtų laminuotais arba natūraliais paviršiais įvairovė. Norėčiau aliuminio paslepiamos sistemos, durys iš medžio drožlių plokštės, galimi ir.


Kaina stumdomų spintos durų pagal Jūsų matmenis, su aliuminio sistema. Nuolat ieškodami patikimų medžiagų, naujoviškų konstrukcijų ir technologinių sprendimų galime klientams pasiūlyti platų baldų sistemų.


Aukštos kokybės aliuminio stumdomos durys - subtilus dizainas, įvairios. Tai stumdomos sistemos, puikiai tinkančios norintiems saugumo ir. Rasta parduotuvėje!

Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. DRE stumdomų durų sistema skirta vidinėms stumdomoms durims, kurių paviršius laminuotas DRE-Cell arba 3D laminatu. Jų didelis privalumas yra tas, jog jos nereikalauja.


Turite dizaino idėjų, bet abejojate dėl jų techninio realizavimo? Mūsų įmonė yra atvira. Spintos, drabužinės, stumdomos sistemos ir nestandartiniai baldai. Daugiau negu metų patirtį turintis.


Nestandartiniai baldai. Slenkančios durys, slankiojančios sistemos tai puikus sprendimas Jūsų namuose. Sutaupykite vietos - rinkitės stumdomas duris. Kainą sužinokite iš karto.


Sistemos mechanizmas ir bėgelis yra nematomi. Sistema skirta vienguboms arba dviguboms durims iš profilio. Rėmelis komplektuojamas su sistema. Durųsegmento svoris iki kg.

Integruotas švelnaus uždarymo mechanizmas. Sunku įsivaizduoti patogią spintą be stumdomų durų. Spintų stumdomos sistemos - labai plačiai taikomas sprendimas. STUMDOMŲ DURŲ SISTEMOS.


Ieškote išskirtinių slankiojančių langų ar durų sistemų idėjų savo namams ar komercinėms patalpoms? Užsakymai priimami visoje Lietuvoje.


Kreipiančioji detalė su guoliniu ratuku, dėl to durys juda skladžiai. VESIDA stumdomos sistemos (slenkančios sistemos ) namams ir biurams. Kodas, Pavadinimas, Matas, Kaina.


Papildomas soft-close st, kompl. Komplektas durelėms, kompl. INDECO sistemos yra plačiai naudojamos gyvenamųjų ir komercinių patalpų įrengime: spintoms, drabužinėms, pertvaroms.


Lenkijos gamintojo INDECO sistemos yra labai populiarios tarp užsakovų dėl aukštos profilių bei furnitūros kokybės ir prieinamos galutinio gaminio kainos. Yra daugiau variantų. Greita peržiūra. Siūlome aukštos kokybės aliuminines stumdomų durų sistemas.


Dėl puikaus kainos ir kokybės santykio – vieni populiariausių. Pasirinkite tinkamą paslaugų teikėją. Pagal paslaugų kainas, darbų pavyzdžius.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.