tisdag 10 december 2019

Oljesug båt

Effektiv oljesug som tömmer oljor och vätskor i fordon och maskiner med hjälp av undertryck. Opereras manuellt med handpump eller ansluten tryckluft.


Använder Biltemas 12v oljesug, har funkat som den ska i 4säsonger nu. OLJESUG 6L RUND. Jag har själv på min förra båt med Bett vinkelrör ut från. Motortillbehör (14).

Marinmotorsök (1). Uppläggning (12). Vattensport (1). Oljesug som är lämplig för att suga upp t. Eldriven oljesug lämplig att användas till oljebyte i bilar, båtar, traktorer och.


Klarar oljebytet utan att öppna bottenpluggen. För bilar, båtar och andra motorer. Oljan sugs upp genom hålet för oljestickan.

Diameter på sugsonder 6. För olja med en viscositet. Flödet styrs enkelt och konti. Utstyrt med nivårør. Leveres med standardsonder.


Trykkluftdrevet spilloljesuger er ideell for et raskt skift (oppsuging med sonde) av. En elektrisk oljesug som är lämpad för bilar och båtar där tillgången till 2V inte finns. Har använt elektrisk oljesug för oljebyte på många bilar, betydligt. Det fiffigaste av allt är nästan den rejäla tanken som samlar det man sugit upp så man enkelt kan frakta bort det från båten.


Elektrisk oljepump för byte av motorolja i bilar, båtar, gräsklippare etc. Kraftig pump som suger upp oljan ur hålet för oljestickan. Oljepluggen behöver ej lossas. Armeringsmaterial, PVC.


Antal lager armering, 1. Säkerhetsfaktor, 1:3. Lätt och smidig batteridriven handpump. Relaterade produkter.

Kan användas inom bil, båt, bygg, trädgår m m. Underlättar tömning av olja, bensin m. Enkel att koppla in, Koppla bara till tryckluft. Annars brukar jag låta sugen gå.


Olje och bränsletillbehör med orginalkvalitet. Båt kärra sabb motor. Lämplig för oljebyte i bilar, båtar, traktorer med mera. Bronspropeller,Som nya.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.