onsdag 15 januari 2020

Minosharp plus 3 test

Lätt och smidig batteridriven handpump. Kan användas inom bil, båt, bygg, trädgår m m. Relaterade produkter. Eldriven oljesug lämplig att användas till oljebyte i bilar, båtar, traktorer och gräsklippare.


För olja med en viscositet. Underlättar tömning av olja, bensin m.

Enkel att koppla in, Koppla bara till tryckluft. Annars brukar jag låta sugen gå. Båt kärra sabb motor. Lämplig för oljebyte i bilar, båtar, traktorer med mera. Oljesug Kamasa 10l. Bronspropeller,Som nya. Klarar oljebytet utan att öppna bottenpluggen. För bilar, båtar och andra motorer. Diameter på sugsonder 6.

Flödet styrs enkelt och konti. Utstyrt med nivårør. Leveres med standardsonder. Trykkluftdrevet spilloljesuger er ideell for et raskt skift (oppsuging med sonde) av.


En elektrisk oljesug som är lämpad för bilar och båtar där tillgången till 2V inte finns. Har använt elektrisk oljesug för oljebyte på många bilar, betydligt. Det fiffigaste av allt är nästan den rejäla tanken som samlar det man sugit upp så man enkelt kan frakta bort det från båten.


Elektrisk oljepump för byte av motorolja i bilar, båtar, gräsklippare etc. Kraftig pump som suger upp oljan ur hålet för oljestickan. Armeringsmaterial, PVC.


Antal lager armering, 1. Säkerhetsfaktor, 1:3. Detta kommer från båtsidan där man gjort så sedan det började monteras motorer i båtar. Jag tror inte bilfirmor idag lägger tid på att skruva. Utrustad med komplett sats av.


Gul" topp på oljemätsticka. Passar även nyare Volvo-GM. Produktbeskrivning.

Hava oljesug fungerar lika bra till bilar som till båtar, trädgårds, verktygs- och lantbruksmaskiner. Den kan naturligtvis även användas till att suga upp andra. OLJESUGPUMP - OLJESUG. Ett vanligt tips är att göra detta innan båten tas ur sjön, så man slipper koppla in.


Inför detta ingrepp har jag också skaffat en oljesug från Biltema som med hjälp. Vi lagerhåller reserv- och servicedelar till din båt. Tryckluftsdriven oljesug liter med graderad behållare för att enklare att se den uppsugna oljans mängd.


GBM stora belopp på en båt bottentvätt och spolplatta där vattnet som spolas av från. Fungerar också bra till. Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt.


Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, EJ TESTAT.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.