fredag 17 januari 2020

Septitank mätare båt

Ytterdiameter mm Håltagning Ø mm. Bättre än inget när man undrar om tanken börjar bli full och det ligger en båt med sin sittbrunn strax intill överfyllningshålet. Motortillbehör (14). Marinmotorsök (1).


Uppläggning (12).

Vattensport (1). Logo_erlands hjertmans. Hitta din närmaste Gobius-återförsäljare. När man vet det, så ska man välja en mätare som löser problemen.


Dags att köpa en ny septiktank till båten ? Septitank Matromarine 40liter. Kan användas till både bränsle och vatten (inte septitank ). Isolerad och 2-polig, vilket gör att det inte blir spänningar i tanken.

Mätområde: 0-1ohm. Kontakta gärna oss om du är osäker eller har några frågor när du behöver nya delar och tillbehör till din båt.


Våra patenterade nivåmätare är framtagna speciellt för nivåmätning av vätske- och slamnivåer i slutna avloppstankar, s. Allmänt om mätare. En mätare som kan förhindra dyra skador. Roderindikatorn. Båt och utrustning.


Har du båt har vi resten. Immfri septiktank mätare, SL=silverlin. Det kan funka sådär i en septiktank i en båt. Söker du vatten, bränsle- eller septiktank till din båt så har du kommit rätt.


På en båt vill man inte ha luktande toaletter, därför är särskilt viktigt. Dessa typer av nivålarm används vanligast när man vill få en lju ljus eller sms larm när vätskan har nått en viss förinställd nivå. Vissa larm kan man även. Mätaren låg löst i båten när jag köpte den.


Tycker att det inte vore så svårt att.

Detta är en vacker båt med gott om plats för att vara social och äventyrlig, i harmoni med praktiska lösningar. Med rymlig härlig salong och hytter erbjuder denna båt gott om plats för personer.


Oljetrycksmätar. EL toa på akter toalett, med septitank, nivåmätare och däckstömning. Nya persienner. En fin båt för semesterseglingen eller kanske en långsegling! Rulle Furlex -18. Beskrivning, Rymlig och modern båt med mycket uppdateringar i bra skick. Stora utrymmen gör den ypperlig för den lilla eller stora familjen. WC med ny toa -(manuell pump kopplad till septitank ) handfat med färsk- och sjövattenskran. Rostfritt 3stål.


Vid planeringen av Yamarin Day Cruiser har man satsat på trivseln i båten och till sjöss. Toalett elektrisk, l septitank. FAKTA OM BÅTEN. Kojplatser: st. Höjd förruff och salong: 1.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.