måndag 10 februari 2020

Motortempgivare volvo v70

Motortempgivare volvo v70

Läste ut en felkod " motortempgivare "(även kallad temperatursensor). Hur många tempgivare finns det på 2. Volvo 8Kombi 2. Klippet är på engelska men visar. På vissa av volvos 5or sitter tempgivaren så högt upp att luftfickor kan spöka. Andra kunder köpte också.


Behöver all hjälp jag kan få, så jag kan köra bilen till verkstaden för diverse svetsjobb o dyligt. Tempgivare till VOLVO VII (SW, 285) 2. Mitt tips är att du byter temostat, om inte felkoden va motortempgivare, ingen.


Lägg i varukorgen. Typiskt för läckande termostat, bara och byta. Det kan också tänkas att det med tiden dyker upp någon felkod för trasig motortempgivare med tiden. Motortempgivare bytt för ca mil sedan.


Dags att byta termostat? Det hjälper ej att bara byta motortempgivare. Renixsprutet använder två tempgivare, en motortempgivare ingängad i godset i insugsröret, den sitter.


Motortempgivare volvo v70

Säkringar i motorrum skyddar bl. LÄGRE PRIS på volvo original reservdelar TILL BILAR ÖVER ÅR. För år sen kom VCross Country och AAllroa. Du kan kontrollmäta tempgivaren.


Motortempgivare volvo v70

Har du en bil äldre än sex år? Nåja vafan de är en gammal volvo hehe, kastade dit den och nu funkar. Dra ur kallstartsventilen 4. Riktiga män luktar diesel. Tändkasett - Vevaxelgivare - Motor tempgivare.


Jag har för mig att det där är samma låda som sitter i Vm. B4-locket" går sönder och ger skumma. Tja, som rubriken lyder.


Har testat med ny lmm men det är exakt samma sak, ojämn tomgång, halvslö vid körning och dör helt när man stannar. Alla invändiga elektriska och mekaniska komponenter i konverter. Motorelektronik: Motorstyrenhet, startmotor, generator, tändkassett, tändspole, motortempgivare.


Går halvtaskigt. Vad kan det vara för fel?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.