onsdag 19 februari 2020

Musskrämmare jula

Trädgårdsarbete eller avkoppling? Variera vardagen med allt från utemöbler, grillar och trädgårdsdekorationer till redskap eller produkter för. Du kan också söka på batteridriven musskrämmare som alternativ. Julas sorkskrämma.


Musskrämmare jula

Har kört med musskrämma (typ jula -varianten) i snart år i stugan, ända. Köp musskrämma och råttskrämma och slipp djuren. Produkter som är på din sida i kampen mot ohyror och skadedjur. Vad sägs om elektriska fällor mot mygg, musskrämmare, råttfällor eller gamla hederliga.


Själv kör jag en sådan musskrämmare med ljud. Finns hos: Granngården, Skadedjursbekämpning. Hålet hittat o dessa musskrämmare används ej mera.


Musskrämmare jula

Köpte en musskrämma på jula (avger högfrekvent ljud). Fungerat i flera år, har inte haft några problem efter det. Vet att detta kan fungera med. Så vi köpte stycken för att skrämma bort MÖSS.


Fälla i det skåp där de kommer in, och så minst en musskrämma, som har friast. Men jag såg en annons och fann på en webbsida en musskrämmare Topo Stop. Om du skaffar en musskrämma så är jag nyfiken på vad du tycker om den.


Vi har lite möss i. Hade kollat innan om de hade nån elektrisk musskrämma men. Nu har vi iaf köpt en musskrämma som ska bo i förrådet vid garaget där vi ändå inte bor.


Musskrämmare jula

När Pascal gick ut i garaget. TB köpte en avancerad musskrämma med pipljud. Rödcederhjärtan 15-pack. Lägg till i favoritlistan. Har en elektrisk musskrämmare. Den fungerar väldigt btra. Tyvärr fungerar sådana där " musskrämmare " dåligt så lägg ut lite. Jag har även en musskrämmare i garaget (högfrekvent ljud). Batteridriven rått, musskrämma. Perfekt för stora ytor. Täcker upp till 4m!


En ufarlig og risikofri måte som hjelper deg bli kvitt uvelkomne rotter og mus innendørs. Drives av medfølgende adapter. Skicka smslänk till. Idag ska jag ringa några samtal och sen blir det att åka till ska köpa en musskrämma.


Musskrämma från 290kr St idag. Varje vinter har vi problem med att möss kryper upp i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.