måndag 17 februari 2020

Rj12 kontakt

Rj12 kontakt

PITSTOP - V. Pompe diesel 230V. Binnen uur verzonden. Kenmerken : Gemaakt van staal en koper. Set van draagbare.


Rj12 kontakt

Draad: MxG 2" Benzine pomp slang: 0. Oliepomp 2volt, met automaat pomp, circa 8Watt. Circa meter aanzuigslang. Geschikt voor diesel, petroleum en kerosine. Niet voor benzine of corrosieve.


Dieselpomp Cube. Bevat producten 58- 6646. Inclusief 21% BTW. Spanning: 2volt. De sterke 600W. Vind de beste selectie dieselpomp 2volt fabrikanten en ontdek goedkope. Er zijn pompen op 230v, met een teller en op 12v. Het motorvermogen bedraagt ​​6watt en de. Robuuste dieselpomp met stabiele behuizing en diverse toebehoren. Zelf aanzuigend. Een zeer stabiele. Maximale opbrengst 56. Prijs op aanvraag. Piusi drum dieselpomp 2Volt. Koop eenvoudig en veilig online of bezoek onze showroom in.


Mobiele dieselpompen in Volt en Volt. Professionele dieselpomp 2Volt. Voor het verpompen van o. Güde volt dieselpomp met een vermogen van 1watt. Ideaal voor bouw locaties, in de landbouw, voor motorboten en vele andere toepassingen.


Verplaatsbare dieselpomp in frame met een opbrengst van 2liter per minuut. Dit systeem is de ideale oplossing voor het snel verpompen van grotere. Deze pomp is niet te.


Rj12 kontakt

Storing aan pompinstallatie of afgifte controle van de dieselpomp bel ons op. Product Beschrijving. Dit is een AC metering diesel overdracht. Webasto Brandstofpomp voor HL18. Zonder membraam. Het membraam dient u van de oude pomp over te zetten. AdBlue pompset 230V Basic.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.