måndag 9 mars 2020

Öljettång kapell

För fastsättning av öljetter på segelduk, tältduk, smärting, stramalj, kapell, presenningar m. Försedd med plastöverdragna och fjädrande handtag. Hur monterar man nya öljetter på ett kapell lämpligast?


Kapellet är nytt så det finns inga hål. Det är ovala öljetter. Jag köpte en variant öljetter. Gummiring till kapell. Vanligtvis så levereras ett kapell med öljetterna monterade. Hos oss hittar du öljetter i olika storlekar och de verktyg som behövs för att montera dem – stansverktyg, öljettänger etc. Visa mer Visa mindre. Lägg i varukorg. Plastöverdraget handtag. Passar till kraftiga tyger, jeans, skinn, läder, möbeltapetsering, kapell.


I Öljetter UHål- och öljettång Kombinationsverktyg för Till hål- och. Aven för förstärkningar på utsatta ytor. LJETTÅNG INK ÖLJETTER 10MM.


Hackås socken, Gillhovs kapell, komplettering av förvaltningsplan. Bengt Karlsson, Östersun symaskiner, öljettång, diverse. Tändstiftsnyckel 49. Skjutdörr Öland.


Levereras med öljetter av aluminium. UV-beständig reparationstejp, speciellt framtagen för långtidslagning av hål och revor i presenningar, kapell m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.