torsdag 5 mars 2020

Portabel minibåt

Denna lätta och unika båt, passar till alla som gillar att vistas på vattnet, men. Jag har tidigare skrivit om Boatpack - takbox och båt i ett. Här är ytterligare en liten portabel båt för de riktigt svårtillgängliga, mindre vatten. Montering av en portabel minibåt.


Assemble a portable mini boat. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world. Det är ju lite svårt att berätta om hur smidig denna lilla båt är på film.


Men är det någon som är. Lättast är om man kan montera båten direkt i vattnet men det går även på land. Annonsen finns inte längre. Såld eller borttagen. Kanske intressant istället? Våren har varit lång, kall och segdragen, men nu är värmen här och fisket har dragit igång på riktigt! Lite och kallt vatten = sen och utdragen gäddlek Det har. En suverän liten trimaran för fiskare som snabbt och enkelt vill kunna komma ut och fiska.


Portabel minibåt

Ihop plockad blir den som en takbox i storleken och fraktas enkelt på takräcke eller i skuffen på en kombi. Gjord i glasfiber monteras ihop på. Fiske från en portabel minibåt. Från en låda till en enmanstrimaran på några minuter utan verktyg.


Båten är gjord för mindre vatten som man sällan, eller inte kan. Rackelhanen är en portabel minibåt utvecklad av Jörgen Nordin. Hitta båttillbehör online hos Båtsök.


Här är några filmer för att visa hur enkelt och smidigt det är att använda en portabel minibåt. PlansConstructionAluminum BoatBoat BuildingFishing Boats. En kort översiktsfilm på en portabel mini båt.


Bom Bom Shrimps. Kaisla-Veneet Oy. Ideal, Nordanvind forsbåtar. Linder Aluminiumbåtar. Molding a lid to a Portable miniboat. Lift it up XL500. Ankarfällaren Butler. Clanking on the Waves at Haulover Inlet. Mini px-- 201Tube. Test av en portabel minibåts stabilitet och flytkraft. Välkommen till JN Innovation. För mer information se. Nu blir det premiärtur den sponsrade båten, Tack Jörgen på JN.


Portabel minibåt

Hur man monterar en Portabel minibåt på land. JN innovation jninnovation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.