tisdag 12 maj 2020

Tilluftsdon tak

Den kan placeras i tak eller på vägg och har goda egenskaper i fråga om ljudnivå, luftmotstånd (tryckfall), luftflöde och egendämpning. Ventilens utformning samt.


TILLUFTSDON ATT 1A-COLLECTION. Logga in för att se prisuppgifter. Visa ersättningsartikel. Cirkulärt takdon för tilluft - Plan överdel.


Kvadratiskt tilluftsdon för tak - eller väggmontage i bostad. Komplett cirkulärt tilluftsdon med vridbara dysor för synligt montage i tak. Produktspecifikation. Undrar du något om den här.


ALGc 400x2Galler. Avsedd att monteras i tak alternativt på vägg och den monterars direkt i. Bra ventilation till minimal energiförbrukning. Det aktiva tilluftsdonet TTD möjliggör ett bra inneklimat till en låg. Edge är ett vägg- eller takmonterat tilluftsdon som diskret sprider luften i tre.


CoolPack är en extremt kraftfull kylbaffel som används i lokaler med högt i tak. Precis som det ska vara för att i alla lägen ge bästa luftkomfort. Dessutom är Flipper ett effektivt brandgasskydd.


Tilluftsdon tak

Aktivt tilluftsdon i tak. Köp produkter för ventilation, fläktar, värmeåtervinning och radonsanering på faktura. Donet är avsett för montage i tak eller vägg och försedda med. Finns också tillgänglig i rostfritt stål.


Tillverkat av stålplåt. Fullständig produktbeskrivning. Enkelt tilluftsdon för takmontage. Tror ni den skulle lossna av sig själv efter en tid?


Tilluftsdon tak

Har ni sett några snygga till- frånluftsdon för. Spridaren har stor inblandning av rumsluft, vilket ger en dragfri. Här hittar du ventilationsventiler och luftdon avsedda för till- och frånluft i hus och kontor. Undvik stillastående luft och få en bättre miljö redan idag.


Tuotteen yksityiskohdat. KTS är ett tilluftsdon för montering i tak. Det är avsett att användas i kontor, bostäder mm. Systemair tilluftsdon Balance-S för montering i tak eller på vägg.


Tilluftsdon tak

Balance-S är ett runt tilluftsdon med aerodynamiskt utformad ventilkägla. I lokaler med stora internlaster kombinerat med stora takhöjder. Exempel: Svets industrier, gjuterier. Unik filterhållare för snabb.


Möjlighet till injustering och. Montageram till från- och tilluftsdon. Artikelnr: Dagar att få lev. CTPB-aaa-bb, dgr, 290. Lindabs tilluftsbafflar är Eurovent certifierade. Rätt till ändringar förbehålles. Taklåda synligt montage. Storlek k tilluft.


Vid montering fixeras donets inloppsstos i anslutande kanal med popnit. När anslutningslåda ALS används.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.