torsdag 2 juli 2020

Ribbåt pris

Actionfyllt helgmys. Våra meters ribbåtar ger dig en helt ny upplevelse av sjö och skärgård och tar dig till platser som normalt inte kan nås på kort tid. RIB står för Rigid Inflatable Boat. RIB -safari - ge bort en upplevelse för både landkrabbor och sjöfolk.


Hastigheter på upp till runt knop och chans att se säl. En fartfylld och bra present!


RIB - Båt i Göteborg, Mollösun Marstran Stenungsun Smögen, RIB - Båt, Käringön, Gullholmen, Tjörn, RIB Göteborg, RIB båt, RIB i Marstran RIB Göteborg. G5Tuff Sportig och bara så smidig!


Grand Golden Line 5är en helt ny utformad lyx RIB från Grand. Båten har ett ny design som har visat sig väldigt. Sverige med kvalitet och komfort i fokus. En HP aluminiumbåt med Hypalontuber.


Ribbåt HP 6Till salu. Annons finns bl. Låt oss hjälpa dig att sälja din båt. Vi erbjuder en trygg och lönsam båtförmedlingstjänst till de som önskar hjälp med att sälja sin båt oavsett.


Ribbåt pris

Hydraulstyrning, motorlås, batteri. Trevlig DC- båt som säljes för kunds räkning! Bella 6DC med Yamaha 1hk 4-takt -05. Stor service gjord. Mycket utrustning inkl vagn. En klassad och mycket ovanlig RIB med stolar men. Prova söka i en annan kategori eller inom ett större sökområde. Ny båt, mycket liten användning, mycket utrustad. Bouches-du-Rhône, Frankrike. Vi ser fram emot leverans senare i vår. Liten service med skifte av oljor och filter inför säsong -19.


Båten är bottenmåla polerad och vaxad varje år. Youngster XL och Alu Rib till salu. Vi visar gärna båtarna i varmhall inomhus. Kontakta oss via. Bränsletank: 2liter. Motor: Volvo Penta Diesel, TAMD 42.


Ribbåt pris

Vår ambition är att erbjuda kvalitétsprodukter till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi satt i en ribbåt och var så nära att vi.


Ribbåt pris

När man är ute i båt är det bra att ha vissa grundläggande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.