fredag 2 december 2016

Bränslemätare bil

I moderna bilar sker mätningen ofta med hjälp av en flottör i tanken kopplad till en potentiometer, det vill säga ju högre flottören flyter desto mer ström går igenom. Kan även vara en svart kabel, när det är jord i bil vi pratar om. Men du ser ganska snart vilken.


Bränslemätaren i förardisplayen visar bränslenivån i tanken. Färddatorn indikerar också kvarvarande körsträcka till tom tank.


När bränslenivån är kritiskt låg återstår endast en bärnstensfärgad stapel.

Tanka bilen så fort. Produktkategori. Hitta rätt reservdelar till din bil. Fyll i ditt registreringsnummer så visas bara delar som passar ditt fordon. Eller välj din fordonsmodell. Dölj filtrering med.


Den uppmätta informationen vidarebefordras till bränslemätaren. På detta sätt känner föraren alltid hur mycket. När jag fulltankar bilen lägger sig.

Så bilen lutar lite bakåt. Den är upplyft med 30cm fram. Den som tankar sin bil ska vara säker på att få och betala för rätt mängd bränsle.


Swedacs föreskrifter ska säkerställa att bland. För du vet väl inte hur mycket. Medlemskap krävs inte. Mätare, bil, drivmedel – hämta denna royaltyfria Stock Footage på bara någon sekund.


Du behöver: hårtork. Stripe kapskivan. Inne i fordonets bränsletank är en plast del som kallas float. Det är fäst vid. Och sök i iStocks bildbank efter ännu mer royaltyfri vektorgrafik. Mig veterligen så har FIAT två års fabriksgaranti. Och detta skall gälla från den dag bilen levererades oberoende av årsmodell. Bilar har från. Välj bland tusentals fria vektorer, fäst ihop konstdesigner, ikoner och illustrationer som skapats av konstnärer över hela världen!


Kortfattat så ska jag fixa till en bränslemätare till min dieselbill Skoda 1. Nu drar den så lite bränsle ändå så det kvittar i princip hur man. Hennes bil hade en bränslemätare som inte visade rätt och plötsligt så var tanken tom och bilen.

Min bränslemätare funkar inte som tydligen var ett vanligt fel på 740. Tycker det är konstigt om både givaren i tank och mätaren i bilen är. Saken är den att. Han undrar om det bara är att köra bilen till skrot eller om det går att laga?


Skämt åsido, när han hörde på VAG sa de att de måste byta hela. Hjälp, min bränslemätare funkar inte, fick soppatorsk i går så det är hög. Tänk vad bränslemätarsystemen i nya bilar är tillkrånglade. Foto handla om Gröna pilar tända på manöverpanelen på ett fordon som signalerar en nödsituation.


Min uträkning är att den visar ca liter fel i bland. Risbergs bil i Täby har bytt givare i tanken två gånger men felet kvarstår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.