fredag 2 december 2016

Cykelupphängning på vägg

Cykelupphängning på vägg

Passar till alla cyklar. Beslag till skruvar till montering på vägg. Blankt med svart skyddsplast. Se fler Force-produkter.


Fler cyklar får antingen hängas på tak eller väggar, eller att garaget planeras om. Hissa upp cykel i taket. Kapacitet: kg. Andra kunder köpte också. VÄGG KROK 300X250MM. Smidig och platsbesparande cykelförvaring på väggen. Barnen kan dock behöva hjälp med att ta ner cykeln. Kan användas både inomhus och utomhus. Den här rejäla kroken är tålig, enkel att rengöra och skyddad mot rost eftersom den.


För att lösa detta problem kan du med fördel investera i en vägghängd förvaringslösning. När du drar iväg, eller av annan anledning inte vill använda hållaren, fäller du upp armarna och begränsar därmed djupet från väggen till ringa cm.


Cykelupphängning på vägg

Hard Heads smarta. Kan även monteras direkt i vägg. Då är den bästa lösningen att hänga upp den på väggen hemma. Här kommer några tips för cykelförvaring på.


Skena med krok för upphängning av cykel - 1500. Framhjulet placeras i skenan. Cykeln hängs lodrät i ramen. Förvara cykeln smart mot väggen.


Bra att kombinera med vanliga cykelställ för mer golvyta. Skenan kan fästas i tak, vägg alternativ hängas på. I början kan det kännas ovant att ha en cykel uppsatt på väggen.


Den tar ganska stor plats men försök att betrakta cykeln som ett konstobjekt istället. Ett tips är ett. Två tavellister och ett spännband. Man skulle kunna snygga till det lite genom att korta spännbandet.


Perfekt att ha i garaget eller källaren för förvaring av din cykel när den inte används. Du frigör även yta p. Fullständig produktbeskrivning.


Min fru köpte en cykel enligt henne var för fin för att stå i garaget. Häng cykeln på väggen, billigt. Jag blev glad eftersom hennes cykelintresse. Därför har jag gjort ett väggfäste för min touringcykel, som sitter i hallen.


Då slipper cykeln stå lite slarvigt lutad mot väggen och jag har fått mig en. Detta är den enklaste lösningen för att förvara en cykel i ett litet hem och ger en fin 3D effekt, lite som ett konstverk. Med vår väggmonterade cykelhängare kan du enkelt hänga upp eller cyklar på väggen.


Cykelupphängning på vägg

Hollandbikeshop. Is Toolz Vägg Krok För. Med en ordentlig cykelupphängning sparar du plats samtidigt som cykelservicen blir enklare. Se vårt sortiment av cykelhängare och cykelstativ.


Vi erbjuder 30. Monteras i Bärlist för krokar, Bärlist eller skruvas direkt på väggen. Krok för vågrät upphängning av cykel i ramen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.