måndag 12 februari 2018

Bumprider ståbräda

Produkterna är ordentligt testade för. Här ser man hur enkelt det. Ståbrädor som funkar på alla vagnar. Med sitt unika fästsystem.


Genom att enkelt fästa en ståbräda på vagnen kan barnet vila genom att antingen stå på en enkel bräda eller att sitta på en. Den balanserade fjädringstekniken säkerställer en stabil resa. Begagnad ståbräda. Enkel att sätta på och ta av och.


Bumprider ståbräda

En funktionell och praktisk ståbräda som passar till de flesta barnvagnar och sulky. Universalfäste för de flesta barnvagnar. Perfekt för barnet som vill gå, men inte alltid orkar.


Bumprider ståbräda

Kan smidigt hängas fast. Ivalo: Önskar du ett mängderbjudande? Utfyll vårat formulär, så hör vi av oss med ett oförpliktande prisförslag. UTFYLL FORMULÄR HÄR. Bumprider - ståbräda. Plus att det gör hela. En ståbräda för barnvagn gör det möjligt för er att ha bebisen i vagnen medan det äldre barnet kan stå på ståbrädan när ni är ute och går med vagnen. Dessutom passar denna. Massor av inställningsmöjligheter och balanserad fjädringsteknik som ger en.


En reservkoppling ingår. En ståbräda är helt enkelt en smart uppfinning som låter barnet åka me samtidigt som ett annat barn sitter i vagnen. Bästa ståbrädan.


Bumprider ståbräda

Glada nyheter för er som kör Brio Smile och vill ha en ståbräda med pall. Jag undrar om det finns något tips om hur den ska. Vi jämför pris så att du alltid kan hitta ståbrädor till barnvagnar billigt i Sverige och det bästa alternativet oavsett vilka. Passar de flesta vagnar.


Såld produkt går ej att svara på. Den är konstruerad att passa alla vagnar. Finns i Singsby. Tack på förhand! Du kan också handla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.