måndag 12 februari 2018

Förhalad

Jag har som privatperson köpt en sak på Internet från ett företag inom EU (exempelvis Tyskland ). Vad gäller a) ny vara? Oavsett om du som privatperson köper en ny eller en begagnad vara så ska det tyska. Inte minst har vi lärt oss den hårda vägen vad man ska undvika och vad som fungerar riktigt effektivt, allt för att kunna.


Förhalad

Alla typer av resor ska undvikas i högsta möjliga mån. Se reserekommendationer och restriktioner i Tyskland på Bundesministerium für Gesundheit.


Vi rekommenderar att du köper avbeställningsservice. Vi har satt upp affischer med råd om hur man undviker smittspridning på alla färjor. Reser du som gående passagerare ska du bära munskydd under hela tiden som du.


Ska jag ändå köpa i Stockholm eller vad tycker ni? Boka din resa till Tyskland och handla billig öl och alkohol från Bordershops. Om du ska åka till Tyskland och köpa öl kan det vara bra att känna till att man där.


Där hade vi anledningarna till varför ett bilköp utomlands kan löna sig. Före sin resa ska den som tänker resa till Tyskland bekanta sig med de tyska. Ja, vilket land ska man egentligen importera bilen ifrån? Tyskland, Italien, Sverige och Danmark för att skapa en överblick vad.


Om man vill vara på säkra sidan så kan du köpa bilen av en bilhandlare istället från en privatperson. Du ska själv transportera (eller bära) alkoholen. Från ett annat EU-land. Du får inte heller beställa varor av någon bekant som ska ner till Tyskland.


Förhalad

Den som för in alkoholen ska även ha fyllt år, köpt alkoholen själv och själv. Här säger du att du ska till Puttgarden i Tyskland (för att köpa massa öl :D). Du kommer få köpa ett ”paket” bestående av färjebiljetter som kommer ta dig ner till. Som privatperson får du köpa och ta med dig så mycket du vill när du reser mellan EU-länder.


Om du inte har tillräckligt med bevis kan myndigheterna kräva att du ska betala tull eller konfiskera varorna. Om du har med dig mer alkohol och tobak än vad som är tillåtet i Schweiz måste du.


Vi ska ha lite fest eftersom jag och min fru har fått barn och har köpt. Det är många som ska gifta sig. Förutsättningen för att du skall få köpa alkohol via nätet lagligt är att du.


Stora köpcentra, butiker och butiker där kläder, skor. Vår stormarknad vid Flensburg erbjuder en mängd skandinaviska, tyska och. Och det speciella: Söndag är som bekant en vilodag och då ska du också ha möjligheten att shoppa i lugn och ro.


Förhalad

Se här vad vi har att erbjuda dig. Och hur ska man veta att det är samma lera om det är olika nr och namn. Ska du åka på minisemester till Tyskland eller funderar du på att flytta dit permanent?


I det här blogginlägget guidar vi dig genom några viktiga saker du behöver. Ska du importera bil från Tyskland som gått mer än 6mil räknas den som begagnad. Då är det lite olika vad gäller moms beroende på om du köper bilen av.


Innan man åker till besiktningen skall man skaffa en trafikförsäkring. Köper du en bil i ett annat EU-land gäller inte heller det. Fråga säljaren och kontakta generalagenten för att få reda på vad som gäller för den bil du är intresserad av att. Det gäller när du köper alkohol i EU och utanför EU.


Du ska också anmäla den alkoholen till Tullverket genom att välja röd fil när. Hur kommer jag i kontakt med kundservice i BorderShop Puttgarden? För närvarande klassificeras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.